Skip to content
Kiskunhalasi Felsővárosi Általános Iskola

Kiskunhalasi Felsővárosi Általános Iskola

Oktatási intézmény

  • Hírek
  • Iskolánk
    • Bemutatkozás
      • Jelenünk
      • Iskolánk története
    • Nevelőtestület
    • Dokumentumok
    • SZMK
    • DÖK
    • Büszkeségeink
      • 2024/25-ös tanév
      • 2023/24-es tanév
      • 2022/23-as tanév
      • 2021/22-es tanév
      • 2020/21-es tanév
    • ÖKO iskola
    • Alapítványaink
    • Pályázatok
  • Oktatás
    • Rendezvényterv
    • Fogadóórák
    • Szakkörök
    • Beiratkozás
    • Körzethatárok
    • Csengetési rend
    • DADA program
  • Események
    • 2024/2025-ös tanév
    • 2023/2024-es tanév
    • 2022/2023-as tanév
    • 2021/2022-es tanév
  • Versenyek
    • 2024/2025-ös tanév
    • 2023/2024-es tanév
    • 2022/2023-as tanév
    • 2021/2022-es tanév
  • Könyvtár
  • Határtalanul
  • Kréta
  • Pirtó
    • 2024/2025
  • Kapcsolat
  • Toggle search form

Szivárvány szakkör – Fűszerek, szendvics és jó hangulat

A Szivárvány szakkör tagjai ezen a foglakozáson különféle fűszerekkel ismerkedhettek meg, illetve finom és egészséges szendvicseket készíthettek.
Az egészséges és akár otthon is könnyen elkészíthető szendvicskészítés érdekében többféle fűszernövénnyel ismerkedtek meg a szakkör tagjai. Megillatolták és megkóstolták például a többség számára ismeretlen színes borsot, bazsalikomot, metélőhagymát. Ezek felhasználásával fűszervajat készítettek. Ezt minta alapján, lépésről-lépésre párban állították össze. Ehhez az alaphoz válogattak további friss zöldségféléket, sajtot és felvágottakat. Felhívtuk a figyelmet az egészséges kenyér kiválasztására és a tartósítószert tartalmazó, tartós felhasználhatóságú krémek kerülésére. Jókedvűen, szinte teljesen önállóan dolgoztak. A kész szendvicsekből random kiállítást szerveztünk, melyeket külön jutalmaztuk is. A közös étkezést kötetlen beszélgetés követte.

Copyright © 2021 Kiskunhalasi Felsővárosi Általános Iskola

Powered by PressBook Blog WordPress theme